Κι εκεί που λες πόσο πιο νόστιμο μπορεί να γίνει το
γουρουνόπουλο στη γάστρα, σε σχέση με ότι έχεις δοκιμάσει ως τώρα, πέφτεις πάνω
στο βίντεο του AlmazanKitchen και θέλεις
να εισβάλεις στην οθόνη του υπολογιστή σου και να δαγκώσεις έστω ένα μικρό
κομμάτι από το δικό τους γουρουνόπουλο νιώθοντας ταυτόχρονα ένα συναίσθημα
διαβολικής πείνας να σε κατακλύζει.
Γιατί οι άνθρωποι αυτοί από τη Σερβία, που έφτιαξαν το κανάλι
μαγειρικής AlmazanKitchen στο youtube, δεν
μαγειρεύουν απλά…
Με το δικό τους μοναδικό τρόπο ενεργοποιούν όλες τις αισθήσεις
του τηλεθεατή ο οποίος νιώθει , και αυτό
δεν είναι σχήμα λόγου, τα αρώματα από τα φαγητά τους, τις γεύσεις από τα
μοναδικά πιάτα τους κι όλα αυτά χωρίς εκείνοι να βγάλουν λέξη από το στόμα τους
ενώ εκτελούν τις συνταγές τους.
Όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο που σας παραθέτουμε η
καινοτομία αυτών των βίντεο μαγειρικής είναι πως έχουν μόνο ήχους της φύσης και
του φαγητού που ψήνεται και προετοιμάζεται, δίχως περιγραφές και πάντα σε
εξωτερικούς χώρους, κυρίως σε δάση και δίπλα σε ποτάμια.
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι οργανικά , τις περισσότερες
φορές τα βρίσκουν επι τόπου στα σημεία όπου μαγειρεύουν, και εννοείται πως ότι ψήνουν
είναι στα κάρβουνα, σε αυτοσχέδιους φούρνους κι όχι στο ηλεκτρικό ή σε γκάζι.
Δείτε το βίντεο με το γουρουνόπουλο στη γάστρα, ακούστε τους
ήχους του ενώ ψήνεται και την τραγανή πέτσα του όταν σπάει με το μαχαίρι και απογειωθείτε...