Ιεράπετρα: Η πιστή σκυλίτσα δεν κούνησε από το σημείο του ατυχήματος περιμένοντας τον άνθρωπο της - Ιστορίες, Ρεπορτάζ, Σχολιασμός Κρήτης Blog | e-storieskritis.gr

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ιεράπετρα: Η πιστή σκυλίτσα δεν κούνησε από το σημείο του ατυχήματος περιμένοντας τον άνθρωπο της

 


Είναι απ αυτές τις ιστορίες που σε κάνουν να πιστέψεις πως πραγματικά πιο πιστός φίλος για τον άνθρωπο από ένα σκύλο δεν μπορεί να υπάρξει.


Όπως έκανε γνωστό ο Τάκης Προεστάκης ο σύγχρονος άγιος προστάτης των αδέσποτων ζώων στην Ιεράπετρα το Σάββατο σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα κοντά στο χωριό Μακρυλιά Ιεράπετρας.


Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια ελιά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του που επέβαλλε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Μαζί του στο αυτοκίνητο είχε το σκύλο του για τον οποίο δυστυχώς κανείς δε νοιάστηκε όταν ο άνθρωπος του τραυματίστηκε, εξάλλου σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα τυγχάνει φροντίδας ο άνθρωπος.


Το σκυλί λοιπόν έμεινε μόνο του στο σημείο και δεν κουνούσε ούτε μέτρο από το όχημα περιμένοντας να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης του. Κάποιοι του έβαλαν φαγητό και νερό όμως ο Τάκης ενημερώθηκε για το περιστατικό και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.


Με πολύ προσπάθεια κατάφερε να απομακρύνει την πιστή σκυλίτσα από το στραπατσαρισμένο αυτοκίνητο και να τη μεταφέρει στο καταφύγιο του ενώ ενημέρωσε την Αστυνομία ώστε όταν με το καλό ο άνθρωπος της αναρρώσει να την πάρει ξανά στο σπίτι κι έτσι το ζωάκι να μην υποφέρει μακριά του.





Σελίδες